Ez hihetetlen!

2014.08.16 szerző: GZs

Kedves 'Hihetetlen! A Rejtélyek Magazinműsora' Rajongók! Most derült fény egy hibára, melynek következtében kellemetlenségekbe ütközhettek. A játékunk,- melyet adásaink végén meghirdetünk - helyes megfejtői címe az alábbi: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Ne csüggedjenek újra próbálkozni, kiknek levelét visszadobta a rendszer, mert a játék még egészen szeptember 6-ig tart

Műsoraink végén elhangzik egy kérdés, melyet ha alaposan figyelnek adás közben, könnyű megválaszolni. A nyeremények között szerepel egy féléves előfizetés a Hihetetlen Magazinra, a magazin Földönkívüliek különszáma és a hatoscsatorna limitált szériás ajándékcsomagja!

nyereményjáték-megfejtéseket a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  címre továbbra is várjuk!  Érdemes tehát minket nyomon követni!

Ne feledjék a premier időpontot, péntek este 21:00 'Hihetetlen! a Rejtélyek Magazinműsora'! Az ismétlések időpontjáról műsorújságunkból tájékozódhatnak!