Indul a Gyógyultak klubja!

2016.05.20 szerző: GZs

Új műsor indul a hatoscsatornán Gyógyultak klubbja címmel! Ezentúl minden szombaton 16:30-tól Dávid Tamás professzor úr, a trópusi gyógynövények kutatója mesél tapasztalatairól s egyes adásokban az immáron gyógyultak közé tartozókkal is beszélget majd. Tartsanak velünk a képernyők előtt!

 

 

 

 

Adáspremier:

05.21 szombat, 16:30

Ismétlések:

05.22 vasárnap, 19:00

05.27 péntek, 05:00, 17:00

 

Dávid Tamás professzor, a rák elleni küzdelem élharcosa volt az első magyar judós, aki Európa-bajnoki dobogóra állhatott. 

1995-ben alapította meg a CoD™ Rák Információs Központot Budapesten, egy évvel később az Institute zur Immunstabilisierungsforschung und Information e.V-t Bécsben, 1998-ban pedig létrehozta az International CoD™ Cancer Information & Prevention Research Centert, amely Budapesten, New Yorkban, Jeruzsálemben, Tokióban, Szentpéterváro, Bécsben, Münchenben, Hannoverben, Pucallpán, Luzernben, San Carlosban, Lébényben, Dunaszerdahelyen és Marosvásárhelyen nyitotta meg kapuit.

Több mint 200 tudományos közlemény, világszerte több száz előadás, workshopok, tizennyolc szak- és művészeti könyv, 1983 óta húsz kutató-expedíció, kilenc kutató tanulmányút Amazoniában és Dél-kelet-Ázsiában – fémjelzik munkásságát. Mindezt számtalan díj, elismerés, kitüntetés övezte, ezek közül is kiemelkedik az Osztrák Becsületrend Keresztje, amelyet 1994-ben a csipősebészet, a rák és immungyengeség kutatásban elért kimagasló eredményekért vehetett át. Ugyancsak a legrangosabb elismerések közé tartozik, hogy 2003-ban Assoc.prof.prof.h.c.mag. dr. Dávid Tamást forradalmi rákkutató munkássága elismeréseként Mahatma Gandhi, José Carreras és Placido Domingo után az Inter Lyra Nemzetközi Békedíjjal tüntették ki.