Jubileumi Cserkészbál Mátyásföldön!

2014.02.18 szerző: GZs

25 éves a 412-es számú Kalazanci Szent József cserkészcsapat. Ez alkalomból a csapat történetében most másodszorra rendeztek bált az Erzsébetligeti Színházban. Stábunk több szempontból is érintett volt ez ügyben, ugyanis kedves munkatársunk Mészáros Viktor most nem a kamerák mögött, hanem előttük lépett a színre! 

Nincs olyan cserkész, aki bajban lenne ha egy sátor összerakásáról van szó. Vagy a minden eszköz nélküli sütögetéshez való tűz gyújtása egy erdő közepén sem okozhat nagy gondot. Fontos a közösség, a csapatmunka és a kötődés, ami akarva akaratlanul is kialakul minden kis cserkész szívében társai vagy a szervezet iránt. Ezúttal összekötöttük a kellemest a hasznossal. Egy olyan eseményen forgatott Rostás Mária kolleganőnk, ahol a 9 éves kora óta cserkészkedő Mészáros Viktor pillanatokon belül elhagyta a a kamerát és a" parkett ördöge" lett! Ilyenek ezek a bálok! Szépek, csodásak, meglepőek, de mindenek előtt szívet melengetőek!

Tartsanak velünk március 12-én szerdán 21:30-tól a Nagykörút Extra című műsorunkban, melyben képes beszámolóval kedveskedünk a volt és leendő cserkész vagy cserkészlelkű cimboráinknak egyaránt! GZs