SZEPTEMBER 6-ÁN FUTBALL ÉJSZAKÁJA

2019.09.02 szerző: GZs

Az országban 40 helyszínen, összesen csaknem 400 program várja az érdeklődőket A Futball Éjszakáján, amelyet idén rendeznek meg másodszor hazánkban, szeptember 6-án, pénteken. Az országos rendezvényen a helyi eseményeket a részt vevő klubok alakítják, így helyszínenként eltérő a kezdési időpont és a befejezés, illetve a programok is különbözőek. A Futball Éjszakája központi helyszíne mégsem az Új Hidegkuti Nándor Stadion lesz, mivel pályafelújítást végeznek, ezért a Vasas SC pályája, az Illovszky Rudolf Stadion ad otthont a rendezvénynek, ahol idén is megmérkőzik egymással a színész és az újságíró válogatott a 99 éves múltra visszatekintő SZÚR (Színész–Újságíró Rangadó) keretében.

 

Az érdeklődők több helyszínen betekinthetnek a profi labdarúgás hátterébe, így az öltözőkbe, a rehabilitációs helyiségbe, a fitneszterembe vagy akár a VIP-részlegbe is. A rendezvény napján a Puskás Aréna látogatóközpontja is várja a futball szerelmeseit, ahol bárki bepillantást nyerhet az aréna történetébe, az építési munkálatokba, és egyedülálló jövőbemutató eszközök segítségével felfedezhetik, milyen lesz a nemsokára elkészülő élményközpont. A látogatóközpontban 3D és virtuális valóságot használó technikákkal bárki kipróbálhatja és átélheti, hogy milyen akár 400 méteres magasságból megnézni a készülő új arénát, de akár egy koncertszínpadon képzeletbeli sztárrá változva is letekinthet a közönségre.

 

A "Futball Éjszakája" programjai részben előzetes regisztrációhoz kötöttek, amit az érdeklődők a www.futballejszakaja.hu oldalon tehetnek meg, de a legtöbb helyszínen korlátozás nélkül látogathatók az események. A rendezvény belépődíja gyermekek számára 100 forint, míg a felnőttek részére 500 forint. A karszalag az első kiválasztott stadionnál váltható ki, amellyel az összes helyszín meglátogatható. A sportfelszerelésről a látogatóknak maguknak kell gondoskodniuk.