VAN 3x6 ÉRVÜNK!

2019.09.04 szerző: GZs

 Terézváros önkormányzata és a Terézvárosi Kulturális Közhasznú Nonprofit Zrt. -a hatoscsatorna közreműködésével - VAN 3x6 ÉRVÜNK! címmel szervez vetélkedőt a kerületi családok számára, amelynek célja a környezettudatos magatartás elősegítése, elsődleges témája pedig a kerületünk  természeti és épített környezetének  megóvása, hulladékgazdálkodás, szelektív hulladékgyűjtés, hasznosítás, újrahasznosítás. A vetélkedőre 3-5 fős családokat várunk szeretettel, életkori megkötés nélkül! Jöhet kismama és nagymama, apuka és anyuka, kisöcsi, nagybácsi, sógor, koma, testvér! Játékos, ügyességi és klasszikus feladatokkal egyaránt várjuk Önöket! Nevezze be a családot egy jó hangulatú, ismeretszerző játékra!

 

Nevezni egy, a család által elkészített, újrahasznosított termék, azaz hulladék és maradék anyagok segítségével létrejövő műalkotás benyújtásával lehet, amely a családok témával kapcsolatos filozófiáját, jelmondatát mutatja be.  A nevezéshez, kérjük csatoljanak egy rövid bemutatkozást, és írják le, miért fontos a környezetünk védelme, és mit tesznek érte.

Nevezési határidő és helyszín: 2019. 09.09. 16h, Eötvös10 titkárság

(1067 Budapest, Eötvös utca 10.)

A beérkező alkotásokat és bemutatkozásokat zsűri értékeli. Döntésük alapján a legötletesebb „újrahasznosítók”, a legjobb bemutatkozást író családok kerülnek a döntőbe. A legügyesebb és felkészültebb család, játékos és komoly feladatokat követően nyeri el
„Terézváros legkörnyezettudatosabb családja” címet, s a vele járó egy hetes nyaralás lehetőségét az Önkormányzat siófoki üdülőjében.

A döntőre szeptember 14-én délelőtt az Eötvös10-ben, az ünnepélyes díjkiosztóra az autómentes napon kerül sor.


A versenyre előzetesen jelentkezni lehet: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
család adatainak (játékosok száma, életkora), a csapat választott nevének
megadásával.

Részletes felvilágosítás: Kellős Éva 06 70 336 6637, mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. *