Tiszta Forrásvíz Mindenki Otthonában

2019.09.04 szerző: GZs

 MAUNAWAI® - Az éltető víz

A víz a földi élet alapja, legyen szó az élővilág bármely tagjáról. Persze nem mindegy milyen vizet iszunk! Egyre nagyobb igény mutatkozik arra, hogy az otthonunkban elérhető víz ízletes és egészséges legyen. Ezért a piacon újabb és újabb víztisztító berendezések jelennek meg, valamennyi többet és jobbat ígér a többihez képest. Így aztán  hatalmas különbségek mutatkoznak a minőség és az árazás tekintetében is. A vásárlók részéről leggyakrabban megfogalmazott igény, hogy káros anyagoktól mentes vizet szeretnének fogyasztani. De hogyan biztosíthatjuk ezt? És mitől jó egy víztisztító rendszer? 

MAUNAWAI® - Az éltető víz

Nem hiába használjuk a kifejezést: „éltető víz”. A víznek a szűrési folyamatot követően is az az elsődleges funkciója, hogy éltesse, vitalizálja a szervezetet. Az ásványi anyagcsere fontos része a biológiai folyamatoknak: megelőzi az emberi szervezetben az elektrolit-háztartás zavarait, az ásványi anyagok egy része pedig  hasonló szerepet tölt be, mint a vitaminok. A víznek fontos szerepe van abban, hogy a tápanyagokat eljuttassa a szervekig, majd a méreg- és salakanyagokat a kiválasztószervek felé szállítsa.

MAUNAWAI jelentése „hegyi forrás” a hawaii nyelvben. Nevének megfelelően a MAUNAWAI® - rendszer a természetet vette alapul, így nem csupán egy szűrőberendezésről van szó. Az általa nyert víz hegyi forrás minőségű, így tartós, napi szintű fogyasztásra is kiválóan alkalmas! A MAUNAWAI® szűrés során nincsen nyomáskifejtés, csak a természetes gravitáció dolgozik, emiatt  ásványelvonástól és az ezzel járó savasodási folyamattól egyáltalán nem kell tartani.

A víz lassan, rétegről rétegre halad át a szűrőkön,, így szabadul meg a benne található káros anyagoktól. A folyamat során a káros információk semlegesítődnek , és a folyamat végeredményeként pedig újrastrukturált ivóvíz áll rendelkezésünkre.

A MAUNAWAI víz káros anyagoktól mentes, kiváló minőségű, éltető víz, amely szerkezetét tekintve a sejtjeinkben található sejtvízhez hasonlatos, így azt szervezetünk optimálisan tudja felhasználni.