Így készül egy image film!

2015.07.23 szerző: GZs

A hatoscsatorna a műsorgyártáson túl társprodukcióban a Decrescendo-val vállalja image filmek készítését is! Ezúttal a festői Hernád völgyében a Cserehát dombjainak napos lankáin elhelyezkedő Hernádvécse, ott pedig a négy csillagos Hotel Vécsecitynek készíthettük el bemutatkozó filmjét, amely ide kattintva érhető el.

Miskolc és Kassa között helyezkedik el. Tökéletes helyszín gazdag történelmünknek a megismerésére és a tartalmas relaxációra. A szálloda egyszerre varázsolja el vendégeit a 18. századi neobarokk kastély hangulatával, modern szolgáltatásaival és mesés természeti környezetével. A környék rendkívül gazdag látnivalókban, maga Hernádvécse egy Árpád-kori település, melynek nevét 1234-ben említették az oklevelek először. Itt található a négycsillagos Hotel Vécsecity, mely egy kastélyba zárt város.

A palotahangulat és az igényes belső környezet eddig minden betérő vendéget elvarázsolt. A szálloda 55 kényelmes szobával várja a látogatókat négy különböző stílusban. De rendelkezésükre áll bálterem, konferenciatermek, étterem, grillterasz, borospince, vadászpoharazó, vízi színpad, beltéri színpad, külső és belső medence, valamint wellness-szolgáltatások is. Aki az aktív kikapcsolódást kedveli az választhat lovaglást, teniszt, kerékpározhat a környéken, csónakázhat, nagy kirándulásokat tehet a kilátókhoz, az ősfás kastélykertben és még az állatsimogatóba is besétálhat.