Katasztrofális helyzet!

2015.08.18 szerző: GZs

Hatalmas eső csapott le hétfőn kora este Budapestre, a város több részén térdig érő víz állt, több bevásárlóközpont is beázott, és a tömegközlekedés is megbénult egyes részeken. Sajnos stúdiónk és az éppen bent lévő kollégák és vendégek is megszenvedték a pár órás "árvizet", mert a tetőn összegyülemlett csapadék a hatoscsatorna falain keresztül tört utat magának. Kis csapatunk próbálta menteni a menthetőt, küzdött a bokáig álló vízzel és a beszakadni látszó mennyezettel.Ugyan pár óra alatt villanyszerelő kollegáink is megérkeztek, sajnos a katasztrófavédelem hozzánk még nem jutott el.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat automata mérőállomásai szerint Budapesten mindössze egy óra alatt (18:40 - 19:40 között) 83,3 mm csapadék zúdult le, ami azt jelenti, hogy minden egyes négyzetméterre 83,3 liter eső hullott, ezzel megdöntve minden idők csapadék rekordját ezen időszakban.

Felhívjuk Kedves Nézőink figyelmét, hogy folyamatosan azon dolgozunk, hogy adásunkon ne legyen észrevehető a bennünket ért tragédia, de az esetlegesen előforduló hibákért szíves elnézésüket és türelmüket kérjük...

:(

A hatoscsatorna csapata