Műsoraink kínálatából- Gyere ahogy vagy

2015.12.19 szerző: GZs

Szociális biztonság, egészség, családi kapcsolatok, oktatás, kultúra, és ami mindezt összefogja: a hit. Remélhetőleg sokak számára nem ismeretlen ez az egyszerű felszólítás, ami a Hetednapi Adventista Egyház „Gyere ahogy vagy” című műsorában hétről-hétre megjelenik a hatoscsatornán. Azért is, mert Budapesten és más nagyvárosban is nagyon sokak által látogatott programhoz kapcsolódik a műsor. További témák lesznek, hogy milyen volt az ünnepi menü több ezer évvel ezelőtt? Miként működik egy lelkész és a rákbetegek szövetségének közös munkája? Testet és lelket szépítő és építő érdekességekkel várnak mindenkit a Gyere ahogy vagy című műsor szerkesztői karácsonykor is a képernyők elé!

A felszólítás, és maga a műsor is nem csak a vallásos, templomba járó embereket szólítja meg. A családi élet biztonsága, a problémák megoldása minden embert érintő kérdések lehetnek, és bíznak benne, hogy a műsorban ezekre vonatkozóan is választ kaphatnak a Nézők. Az egészségünk megőrzése, miértek kutatása akár testi akár lelki értelemben kit ne foglalkoztatna?

A könnyed beszélgetős műsorban sok ilyen jellegű téma kerül terítékre, mellette természetesen aktuális, és kulturális kérdések is. Karácsonyhoz közeledve egy kínai kedves családot ismerhetünk meg, akik azért élnek itt Magyarországon, hogy az itt élő kínai embereknek erősítsék az Istenbe vetett hitét, és próbálják minél többekkel megismertetni Istent, és elfogadtatni a keresztény értékeket. Emellett érdekes, hogy ők hogyan élik meg ezt az ünnepet, távol a hazájuktól, kultúrájuktól.

 

Adáspremier péntekenként 18:30-tól