Pásztoróra indul!

2014.12.03 szerző: GZs

Pásztor Béla 50 éve egy település élén, polgármesterként tevékenykedik. Veresegyház, néhány ezres településből az agglomeráció egyik legdinamikusabban fejlődő 17.000-es lakosságú városa. Birinyi József és Pásztor Béla a hetente jelentkező speciális ’Pásztoróra’ című műsorban a nagy titkot próbálja megosztani a nézőkkel, arról, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki egy kenyér nélküli vidékből kenyéradót tudjon létrehozni. Tartsanak velünk a képernyők előtt a premieren ma este 19:30-tól!

Pásztor Béláról nyilatkozták:

Dr. Mohai Imre állatorvos, a veresi civil kör vezetője: „ A zápor elől minden épeszű fedél alá szaladt, ő a mélyebb területekre futott, hogy  a vízfolyás irányát ellenőrizze.”

Göncz Árpád: „… a rendszerváltáson átívelő történelmi időben, alapvetően megváltozott politikai körülmények között mindvégig megmaradt egyazon embernek, és ezzel bebizonyította egyazon közösség választásának hitelét. Mindezek tanulságául azt hiszem, szabad Pásztor Bélát mintaképül nyilvánítanom minden idők polgármestere elé.”

Dr. Harrach Péter az Országgyűlés alelnöke, képviselő: „Pásztor Béla taktikai érzéke egyedülálló. Ez az adottság a politikai siker egyik feltétele… Tud bánni az emberekkel. Népszerűségének egyik oka ez.”

Makovecz Imre így jellemezte; „Pásztor Béla munkássága bizonyítja, hogy közösségeink ne váltogassák a politikai váltógazdaság szerint vezetőiket, hanem egy cél, a közösség szellemi és anyagi jóléte érdekében kitartsanak egyetlen hiteles személy mellett. …mert több évtized bizalom és hűség nem lehet relatív. Példának állítható azok elé PB, akik napi anyagi előnyökért, pusztán vak és mohó önzésből hagyták szétesni és tönkremenni közösségüket.”

Ismétlések:

2014.

12.12 péntek, 19:30

12.13 szombat, 02:20, 13:00

12.15 hétfő, 23:30

12.17 szerda, 08:30