Lentiben jártunk!

2015.01.13 szerző: GZs

Lentiben az egykori település várossá nyilvánításának 36. évfordulója alkalmából megrendezett városi ünnepségen járt stábunk. Lenti, a VI. kerület testvérvárosaként mára egy dinamikusan fejlődő kisvárossá nőtte ki magát.Szombaton kora délután Dr. Veres András szombathelyi megyés püspök celebrálásával megtartott szentmisével vette kezdetét az ünnepség. Összefoglalónkat az Önkormányzati Percek című műsorunkban láthatják!Tartsanak velünk a képernyők előtt!

A jubileumi műsor az istentiszteletet követően a művelődési központban folytatódott. A polgármesteri köszöntőt követően az est díszvendége Dr. Naszvadi György a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára mondott ünnepi beszédében kiemelte, hogy Lenti egy emberközeli, emberközpontú kisváros és minden adottsága megvan ahhoz, hogy mindenki megelégedésére továbbhaladjon a fejlődés útján.

Ezután hagyományosan az ünnepség fénypontja, a városi kitüntetések átadása következett. Az önkormányzat által alapított díjakat minden évben azon személyek vehetik át, akik munkájukkal hozzájárulnak a város jó hírnevének megtartásához, tevékenységükkel értéket közvetítenek és adnak át a település lakói és a közösség számára. A napot forralt boros mulatság és tűzijáték zárta.



Adások:
2015.
01.15 csütörtök, 07:00
01.17 szombat, 16:30
Az Önkormányzati Percek blokkban