Egy Klapka százat csinál?

2014.01.08 szerző: GZs

Üzleti Tanácsok Dióhéjban címmel indul új műsor a hatoscsatornán, melynek Klapka György, a sokat látott és sokat megélt rutinos üzletember a házigazdája!

Tartsanak velünk, tegyék fel kérdéseiket élőben csütörtökönként 20:30-tól a hatoscsatornán!

Most egy részletet olvashatnak egy hosszabb interjúból melyet Klapka György adott az induló adással kapcsolatban az Új Ász riporterének;

„Mivel 86. évembe léptem és az utolsó foglalkozás is nemsokára elér, szeretném a tudásomat, az óriási tapasztalatomat megosztani olyanokkal, akik most kezdik az életet, vagy most léptek a vállalkozás útjaira. Ez vezérelt engem elsősorban, amikor ebben az idős korban elvállaltam egy olyan nehéz feladatot, hogy minden csütörtökön főműsor időben élő adásban vállaljam a rengeteg telefonálót, akik mind azt akarják megtudni, hogyan lesznek eredményes vállalkozók. Remélem, hogy a több hónapig tartó csütörtök esték kellemesek lesznek, nem csak azok számára, akik vállalkozók, vagy azok szeretnének lenni, hanem a nagy közönség számára is, akik remélhetőleg nagyszerűen fognak szórakozni, a sok humorral vegyített igaz történeteken.”