A Neoton örök!

2015.02.11 szerző: GZs

"A Neoton örök, mert a dalokban ott van az egész élet!" 2015. február 20-án a SYMA Csarnokban koncerteznek a Neoton Familia sztárjai.Tartsanak velünk a Nagykörút Extrában ma este 22:00-kor, ahol kulisszatitkokat is megtudhatnak a koncertről ugyanis vendégünk Csepregi Éva lesz!

Csepregi Éva, Végvári Ádám és Baracs János, valamint Heatlie Dávid, Lukács Andrea és Lukács László 2011-ben már elkápráztatta a közönséget a látványos show keretein belül az Arénában. Most egy családiasabb hangulatú koncertre várják a rajongókat! 

A Neoton története évtizedekre nyúlik vissza. Az alapítók, Pásztor László és Galácz Lajos, a hatvanas évek közepén, a KÖZGÁZON hozták össze a zenekart. Az igazi siker 1979-ben a Napraforgó c. lemezzel adatott meg a zenekarnak. Attól kezdve a vokális popzenét játszó csapat sikert sikerre halmozott. Japánban tíz évig voltak jelen, számos aranylemezt tudhattak ott maguknak, a világ második legnagyobb lemezpiacán.

Spanyolországban a Santa Maria és a Don Quijote a slágerlisták sztárja volt. 1983-ban Tokióban, a Yamaha Fesztiválon Nagydíjat kaptak a Time goes by című dalukért. Dél-Koreában 1986-tól lemezeik jelentek meg, turnéztak ott, az 1988. évi Olimpiai Játékok egyik kedvelt dalát pedig Mándoki László és Csepregi Éva énekelte.

A Neoton Família sztárjai ebben a formációban 2005. óta játszanak együtt. A régi nagy csapatból a front együtt maradt: Végvári Ádám, Csepregi Éva, Baracs János. Csepregi Éva fia, Heatlie Dávid, tizenöt éves kora óta dobol az együttessel. Zongorán és gitáron egy házaspár, Lukács Andi és Lukács Laci játszik. A Neoton Karnevál című SYMA-koncertjén nagy zenekarral kiegészítve lép fel. Az Óbudai Danubia Zenekar már 2011-ben az Arénában is játszott a Neotonnal. Vokált Gulyás Erika és Faith Ildikó énekel majd, valamint még egy zongorista, Pityó Gábor is zenél a színpadon.

Új látványelemek, LED-falak és animációs háttér fogja színesíteni a koncertet.

Három része lesz a koncertnek:
1. Neoton rock
2. Neoton líra
3. Neoton disco.

Minden olyan dal, ami fontos volt az 1968-1992-ig, elhangzik a koncerten.

Ismétlések:

2015.

02.13 péntek, 08:00

02.15 vasárnap, 18:30

02.16 hétfő, 10:30