A Nemzet Sportolója volt vendégünk!

2015.03.17 szerző: GZs

Illusztris vendége volt stúdiónknak ugyanis a Nemzet Sportolója büszke címet a napokban kiérdemelt dr. Magyar Zoltán ült a kamerák elé.. Az egykori ferencvárosi fenegyerek őszintén beszélt sportpályafutásáról, s kiemelten arról az emberről, aki nélkül nem lehetett volna az a sikeres sportember, aki végül is meghódította az egész világot. Dr. Vigh László világszabadalmak sorát hozta létre a korábban unalmasnak tartott lólengésben, miközben felfedezettjét vasfegyelemmel igyekezett megtartani a tornának. Végül győzött a korábban mindenféle zsarnoknak elmondott Tanár Úr, hiszen Magyar 1973 és 1980 között, nyolc év alatt valamennyi világverseny aranyérmét begyűjtött.

Természetesen sok mindenről szó esett a Paor Lilla műsorvezető által vezetett, közel egy órás beszélgetés során, amelyben ez alkalommal is jó tempóban tett „beszólásaival” segítette a könnyed társalgás folyamatosságát, még színesebbé tételét Takács Tibor állandó szakértő. Takács cégével, az Ybl Tervezővel nem mellesleg éppen Magyar Zoltán egykori szakosztályának, a Ferencváros tornászainak a főszponzora.

Biztató dolgok hangzottak el a tornasport jövőjét illetően is, elsősorban persze abból a jókora változásból kiindulva, amit a tornának a 16 kiemelt sportág közé történt beválasztása jelent. Halódó szakosztályok ébredeznek “csipkerózsika” álmukból, miként új, nagy volumenű beruházások is garantálják a nemzetközi szintű felkészülés lehetőségeit. Ezen dolgozik most teljes erejével Magyar Zoltán, aki a Magyar Torna Szövetség elnökeként örömmel végzi szerteágazó és igen felelősségteljes munkáját.

Tartsanak velünk a képernyők előtt!

Adásidőpont:

2015.

03.17 kedd 19:00

03.18 szerda 02:20

03.18 szerda 11:30

03.21 szombat, 21:00

03.22 vasárnap, 08:00

03.23 hétfő, 14:00

forrás: http://jochapress.hu/