Nincs Baj csak Bayer!

2014.01.27 szerző: GZs

Hosszú évekig nem múlhatott el úgy műsor a királyi tévében, hogy ne Bayer Ilona köszönt volna vissza ránk. Most a hatoscsatorna képernyőin tűnik fel újra a színen!

Évtizedekig dolgozott a királyi tévében. Szerkesztő-műsorvezetőként több mint húsz évvel ezelőtt minden este fél nyolckor beköltözött egy ország otthonába. TV híradósként a rendszerváltás éveiben nézők millióit ültette le a televízió-képernyők elé. Szakmailag elért mindent, amit a hírszakmában lehetett, később sokféle műfajban teljesedhetett ki, miközben három saját és egy szívébe fogadott gyereket nevelt. Nevéhez több tucat nagysikerű műsor fűződik, a Stúdió c. kulturális magazin, az Ablak, a Civil kurázsi, a Napzárta, vagy a Zöldövezet.

Bayer Ilona bejárta a fél világot, kiváló emberek, és művészek barátságát mondhatja magáénak. Több ezer riportot, kisfilmet, portrék sokaságát készítette, munkásságát szakmai, állami és Tolerancia-díjjal is elismerték. Később kultúramenedzseléssel foglalkozott, és tehetséges fiataloknak segített a pályakezdésben. Fél éve itt a „hatoscsatornán” folytatja nagy szerelmét, a televíziózást. Közkedvelt műsora a Kultúrmorzsák immár túl van a 25. adásán, amelyet szimbolikusan épp a Magyar Kultúra Napján sugároztunk. Ezekben a 25 perces magazinokban mondanivalójával és szakmai hozzáértésével Ilona hétről-hétre elkápráztatja a kultúra sokfélesége iránt érdeklődő nézőket. Tudásában és jellemében olyan értékeket hordoz, amelyekért tisztelet övezi, akárhol megjelenik. Bayer Ilonát ezentúl a Híradónkban is láthatják, így hamar retro hangulat keletkezik a hatoscsatorna stúdiójában!

Tartsanak velünk a képernyők előtt!