Játékos fogyás!

2014.02.04 szerző: GZs

"Fogyjon velünk közösen!" hangzik a Tea Glóriával című műsor Egészségklubjának felhívása! Jelentkezési határidő február 12.!

 A Tea Glóriával című műsor már 6. éve ülteti le a nézőket a képernyők elé! Több mint 350 adás, 1500-nál is több vendég és számokban nem mérhető szeretet, amely a műsort fémjelzi. Mindezt köszönhetjük a mindig megújuló műsorvezetőnknek Geszty Glóriának!  Ám hétről-hétre újabbb és újabb érdekes témákat felvonultatni közel sem olyan egyszerű, mint az a tévénézőknek tűnhet. Kutatómunka, lelkierő és nem utolsó sorban a kreativitás is szükséges mindezek megvalósításához!

A műsor készítői most sem hagynak minket ötlettelenül, mert ezúttal a műsor Egészségklubja Éliás Tibor társulásával egy életrevaló játékot hirdet, melynek garantálhatóan nem lesznek vesztesei! A cél, közösen fogyni! A legeredményesebb versenyzők pedig az egészségesebb, könnyebb és boldogabb életmód mellett, értékes nyereményekben is részesülnek!


Vegye kezébe egészségét mert sosem késő és jelentkezzen február 12-ig az alábbi elérhetőségek egyikén: 06-20-9-340-330 vagy a 06-70-388-22-44-es telefonszámon! 


Tartsanak velünk a képernyők előtt bővebb információért, az adás premieren szerdán, 19:30-kor is! GZs