Alkotói verseny!

2017.05.11 szerző: GZs

 

Szeretnénk megköszönni figyelmüket és odaadásukat, amivel nyomon követték az Időmérték c. irodalmi műsor adásait. Köszönetképpen most játékra hívjuk Önöket, csatlakozzanak hozzánk! A megadott szavakból legalább tíznek kell beépülnie az írásba, vagy a versbe úgy, hogy a szó az értelmét, jelentését megtartsa. (Ragozott formát is elfogadunk.) Terjedelmi, formai megkötés nincs. Egy alkotó akár több verssel, írással is jelentkezhet! Határidő: 2017. május 24. éjfél. Kérjük, hogy a tárgy rovatban szíveskedjenek feltüntetni: „alkotói verseny”.

 

A beillesztendő szavak:
haza, ház, béke, szabadság, zsarnokság, család, kerítés, zászló, mosoly, hit, tülköl, szobor,
választ, játszik, kérlel, dalol, fél, vetés, tank, plakát, verőér, zaj, kőszikla, magonc, virágos

A játékra a verseket, írásokat Kellős Éva felelős szerkesztő részére lehet beküldeni a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre.

 

A beérkezett műveket öt főből álló szakmai és civil zsűri értékeli, a legjobbnak ítélt hat alkotás értékes könyvjutalomban részesül, továbbá kiválasztott versüket, írásukat az Időmérték rendhagyó adásában előadóművészek és színművészek fogják tolmácsolni. A legjobb hat közül kiválasztjuk a fődíjas alkotást, amelynek írója, költője meghívást kap a műsorba, ahol személyesen mutatkozhat be.

A nyertesek listáját a Decrescendo Kft. honlapján, a „hatoscsatorna” FB oldalán hirdetjük ki, Június 3-án. A „hatoscsatorna” június elején tűzi műsorra az adást, az összes beérkezett vers és írás megtekinthető lesz a Decrescendo Kft. honlapján is. Az alkotói játékról folyamatos tájékoztatást adunk a FB oldalunkon!

Ne feledje, több, mint másfél millió háztartásban vagyunk jelen! Keressen bennünket Ön is, ha igényes és értékes műsorokat szeretne nézni!