Pop-rock magazin a hatoscsatornán!

2014.04.30 szerző: GZs

Hiánypótló pop-rockzenei magazin jelentkezik a hatoscsatorna műsorán május 1-től, minden második csütörtökön, Backstage címmel. Az egykori MSat televízió Bulivonal című nagyon sikeres műsorának alkotói Seregély István rendező és Hajnal Gábor szerkesztő álltak össze ismét, hogy a zenei élet kulisszái mögé kalauzolják a nézőket.

Riportok, hírek, pletykák, sztorik, koncertajánlók színesítik a pergő, érdekes műsort, amely a könnyűzene különböző stílusai között válogat. A műsorvezető Tissy lesz, akit elsősorban énekesnőként ismer a közönség, az Ámokfutókkal aratott sikereket, de szólólemeze is nagyon népszerű. Május 1-én este, az első adásban Hangya számol be a Zorall és a Sing Sing nyári terveiről, valamint Szasza közelgő ötvenedik születésnapjának megünnepléséről, megismerkedhetünk a tehetséges Grand Mexican Warlock együttessel és a műsor nagy szenzációja, hogy hosszú idő után kamerák elé ül Som Lajos. A legendás gitáros elmondja, hogyan telnek a napjai, beszámol új könyvéről és további terveiről. A műsor további részében a Jankai Béla ötvenkettedik születésnapjára rendezett óriási hangulatú buliba nyerhetünk bepillantást.

Adásidőpontok:  május 1. csütörtök  21:30, május 2. péntek 13:30, május 4. vasárnap   17:30,  május 5. hétfő  22:30, május 6. kedd     15:30

Tartsanak velünk a képernyők előtt!