Karácsonyi programkínálat

2014.12.21 szerző: GZs

Érdemes lesz Karácsony pihenő időszakaiban is velünk tartani, mert igyekeztünk ez alkalomból minden műsorunkba valami rendhagyót csempészni.  Az ünnepi héten adásainkba a jókedv és a szeretet mellett érdekes témákat kerestünk.  

December 22-én 21:00-tól a Terézénó Karácsonyi koncertje lesz látható majd december 23-án 18:00.kor a Gyógyhatásban a szeretet erejéről és az adakozás öröméről beszélget Herczeg Zoltán majd Farkasházi Réka és Ámon Henrietta a műsorvezető Balogh Andreával.

Szentestén a 18:00-kor kezdődő Kultúrmorzsákban is szeretet morzsákat szórtunk el. Kedves történeteket mesél a Gerendás család két tagja illetve a várandós Horváth Lili és Korcsmáros Nóra, zenél nekünk Bangó Margit a Budapest Bár és Mező Misi, majd egy szívszorító történet kapcsán vendégünk lesz Simó Vivien és kisfia Rippel Krisztofer Herkules. Az ezt követő ’Szerdán Estidőben’ című műsorunkban a templomi zenéé lesz a főszerep a Szent Cecíilia kórus koncertjét tekinthetik meg. 

Az est további része sem marad tartalom nélkül a 'Női Szemmel'-ben ezúttal egy férfi is vendégünk lesz, aki elmeséli milyen férfi szemmel a Karácsony. Az ünnepi 'Tea Glóriával' adása után pedig a 'Nagykörút extrában' 22:00-tól mindent megtudhatunk a karácsonyfákról és a jó hangulatról a műsorvezető Dombóvári Gáboron kívül a Dolly Roll fog gondoskodni! 

December 25-én az ünnepi Hír-értékben Pándy Piroska a Madách Színház Liszt-Ferenc-díjas operaénekesével beszélget a műsorvezető Kőrösi Mária majd a Tea Glóriával és a karácsonyi kívánságműsor dallamaival tölthetjük az est további részét!

A hét második része is tartogat meglepetéseket, december 26-án a 'Párosan Szép az Élet'-ben vendégünk lesz Szandi és Bogdán Csaba majd a hétvégi Lillás Reggelikről se feledkezzünk meg, ahol szombaton Heller Tamást vasárnap pedig a szilveszteri különkiadásunkat láthatják!

Tartsanak velünk a képernyők előtt, hogy együtt még szebb legyen az Ünnep!