A smink mesterség!

2015.02.18 szerző: GZs

A Lillás Reggeli harmadik évada még csak 3 hete tart, de a műsor már most beváltja a hozzá fűzött reményeket. Mi is igyekszünk hát a tartalmon túl a képi világ megkomponálásán is dolgozni, mind a kamerák és a lámpák, mind pedig ez emberi hozzájárulás segítségével. Az új Mystic Day kollekció után kulisszák mögötti rovatunkban most bemutatjuk csapatunk új tagját, a smink és maszkmesterként végzett Toldi Katát, aki így ír magáról;

"Toldi Kata vagyok, egy szenvedélyes sminkes. Egyszerűen imádom a munkám. Ez az életem! Szeretem a színek harmóniáját, a lehetőségek végtelen sorát és azt, hogy egy egészen új embert varázsolhatok a viselőjéből. Szeretem kihozni az emberekben rejlő szépséget, megmutatni, hogy egy kis trükkel, színekkel, milyen ragyogóvá lehet tenni a megjelenést. Több hazai és külföldi produkcióban részt vettem már. Divatbemutatók és fotózások százai vannak a hátam mögött. Sminkoktatást vállalok alap szinttől egészen a maszkolás csodás világáig. A sminkes szakma egy olyan hely, ahol szükség van a képzelőerőre!"

A televíziózás pedig egy olyan hivatás, ahol szükség van minden kreatív, lelkes és alázatos munkaerőre! Kata, üdvözlünk a csapatban!

"Lillásreggelizzenek" velünk szombat és vasárnap reggelenként 10:00-kor, a kikapcsolódás garantált!