Üdvözlettel: a stáb

2015.03.27 szerző: GZs

Ismét túl vagyunk egy 2 napos Lillás Reggeli forgatáson. Ilyenkor mindannyian különösen örülünk a hétvégének, hiszen 10 adást végigcsinálni ilyen feszített tempóban rendkívül fárasztó. Egy biztos, hogy kitelepülés ide, visszapakolás oda, a Lillás Reggeliken részt venni mindig életre szóló élményt nyújt számunkra!

Pécsi Ildikótól megtudhattuk, hogy az élet elviseléséhez a humor a második legjobb partner, Kassai Ilona a zserbó korszak szépségeiről is idézett fel emlékeket. Zeffer András elmesélte hogyan győzte le a halálos kórt, Kállay Bori pedig még mindig ragyogóan néz ki és roppant kedves teremtés. De itt volt még, Ragályi Elemér, kinek tarsolyában számtalan filmes sztori van, melyekből nem sajnált megosztani velünk jó párat, B.Király Györgyi, akit most egy személyesebb aspektusból is megismerhettünk, és Varnus Xavér is kicsattant a jobbnál jobb idézetektől, melyek mindannyiunkban nyomot hagytak.

Egyszóval ÖRÖM volt részt venni. És ha Nézőinknek felkeltettük az érdeklődését, tartsanak velünk, hisz hétvégéről hétvégére eme nagyszerű adásokat láthatják a Lillás Reggeliben!

 

műsorvezető: Paor Lilla
felelős szerkesztő: Szalai Zsolt
adásrendező-vágó: Gerstenbrein Zsuzsi
képvágó: Kálmán Péter, Pintér István
hang: Radics Eda
kamera: Horváth Gábor, Mészáros Viktor