Tea Glóriával 400.!

2015.04.22 szerző: GZs

Jubileumi adásához érkezett a Tea Glóriával! Ma este immáron 400. alkalommal ülhetünk a képernyők elé és találkozhatunk a mindig színes téma és programkínálatot felvonultató műsorvezetővel, Geszty Glóriával. A műsor készítői most sem hagynak minket ötlettelenül, az összevont adásban ’belekóstolhatnak’ a török konyha ízeibe, szó lesz ősi egészségvédelmi hagyományokról, szép magyar településekről, a legkisebbek testi és lelki jólétéről, jövő és űrkutatásról illetve arról, hogyan érjük el a nyugodt alvást, amely elengedhetetlen a kiegyensúlyozott élethez.

TEA Glóriával 8. éve fut, több mint 1700 vendég megfordult már a stúdióban de számokban nem mérhető az a szeretet, amely a műsort fémjelzi. Mindezt köszönhetjük a mindig megújuló műsorvezetőnknek Geszty Glóriának! Ám hétről-hétre újabbb és újabb érdekes témákat felvonultatni közel sem olyan egyszerű, mint az a tévénézőknek tűnhet. Kutatómunka, lelkierő és nem utolsó sorban a kreativitás is szükséges mindezek megvalósításához!

Ezzel a kis tablóval szeretnénk gratulálni az ünnepi alkalomhoz, további kitartást kívánni és reméljük, hogy meg sem állunk a következő 500 és 1000-es jubileumig! :)

üdvözlettel
a hatoscsatorna stábja

Adáspremier:
2015
04.22 szerda, 20:00
04.23 csütörtök, 19:30