Egy tévé a város felett

2015.06.18 szerző: GZs

Egy televízió működése és élete legalább annyira összetett, mint bármely csapatsport, csak mi minden nap megmérettetésen veszünk rész. Napról-napra fejlődünk s a jutalom az elismerés, amelyet a visszajelzésekből kapunk. Lehet az egy olvasói levél, vagy egy telefon, egy köszönet, egy mosoly vagy az a temérdek hála, amely körbevesz minket, amikor forgatni megyünk.

Emberek járnak kelnek itt a VI. kerületben de sokan közülük nem is tudják, hogy a Szondi és a Vörösmarty utca sarkán fent a magasban egy tévé működik, ahol mindenki azon igyekszik, hogy valami jót, valami értékeset, valami maradandót alkosson munkájával. Sokszor szorít a határidő, nagy a hajtás, kevés a nyersanyag, vagy a munkaerő kapacitás de legfontosabb az, hogy szeretjük amit csinálunk így a munka nem munka igazán.

És ha már a környezetről van szó, innen a 7.emeletről a város szívében azért a kilátás is pazar! :) A képek ugyan a tetőről készültek, de pont ezt látjuk az ablakunkból! Budapest nevezetességei emelkednek velünk szemmagasságba s emlékeztetnek minket napól-napra, hogy milyen kulturális kincsekkel is élünk együtt! Rohanó mindennapjainkban sokszor elfelejtünk megállni az apró dolgok mellett. Pedig akármennyire kicsik is fontosak lehetnek.

 

A képeket Horváth Gábor készítette.