Forgatások hétvégéje!

2015.09.10 szerző: GZs

Sivatagi tűrőképességgel, a western filmek precizitásával, George Lucasi kreativitással és a Jedi erejével ellátva a hatoscsatorna csapata ezen a hétvégén különösen nagy erőbedobással fog forgatni szerte Budapesten!

Terézvárosi Önkormányzata, a Magyar Képzőművészek és Iparművészek Szövetsége és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem közreműködésével szeretettel meghívja az érdeklődőket szeptember 12-én, szombaton 19 órától Klukon Edit, Ránki Fülöp és Ránki Dezső Kossuth-díjas zongoraművész a Zeneakadémia előtti nagyszabású szabadtéri hangversenyére. A koncert alatt Nagy Gábor és Loránt Demeter képzőművészek videoinstallációi láthatóak. Természetesen stábunk is a helyszínen lesz és dokumentálja az eseményeket.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara szeptember második hétvégéjén szeptember 12-13-án kétnapos családi fesztivált szervez a Nehru-parton, a Bálna és a Petőfi híd között a Duna-parton. A már hagyománnyá vált Múltidéző Piactér rendezvényen változatos és izgalmas programokat kínálva idézik meg a múltbéli vásári hangulatot. A hatoscsatorna mindkét napon teljes energiabedobással jelen lesz és az élő vágásnak köszönhetően az eredmény azonnal megtekinthető lesz a kihelyezett kivetítőkön!

Jó kis hétvégének nézünk elébe, tartsanak velünk a szép programokon, amennyiben az időjárás is megengedi!