A Vadrózsa étterem története hosszú évtizedeken keresztül összeforrt egy névvel, Vetter Margóéval, aki 1969-től egészen 2013-ig, azaz 45 éven keresztül működtette a Rózsadomb, és egyben Budapest egyik legjobb, leghíresebb éttermét. A „házat” nemzetközi szinten is jegyezték, amit számtalan újságcikk és rengeteg gasztronómiai díj fémjelez. Kis hangulati összefoglaló tekinthető meg az étteremről ide kattintva!
Az étterem a magyarországi vendéglátás két ikonikus alakja, Dr. Buday Gábor és Földvári Gábor vezetésével éled újra, akik új koncepcióval, de a Vadrózsa hagyományos értékeit szem előtt tartva láttak munkához. Segítségükkel 2016 májusában „feltámadt” a Vadrózsa, mely külsőleg és kínálatában is új életre kelt. A honi gasztronómiai élet egyik fellegvára, újra legfényesebb pompájában várhatja vendégeit, a megszokott udvarias kiszolgálás mellett.
2016.07.28